Reikikurs

Lär dig Reiki för att ge Reiki till dig själv och andra! Forskning visar på många fördelar med att ge reiki, både till dig själv, och till andra – Se Internationell forskning och studier. Genom att gå en helgkurs får du ett outtömligt verktyg att ge reiki, och första utbildningsdelen (Steg 1 & 2) kräver inga förkunskaper.

ART (avancerad reikiteknik) / Master är en fördjupning, där du lär dig fler tekniker och tillämpningar av reiki. Den kursen kräver genomgången kurs Steg II minst 6 månader innan.

NYHET! Meditationskurs för reikiutövare som vill använda meditation som ett verktyg till fördjupning av din reikiutövning, med många olika tekniker. Klicka för mer information!

Reikiträff i Helsingborg

Det anordnas regelbundet träffar med diskussioner, fika, gemensam reiki mm.

Reiki steg I & II – En kombinerad kurs

2 dagar.

Steg I & II är din början att lära dig reiki, vad reiki är och hur du kan använda den till dig själv och till andra. Du lär dig en samling tekniker där du bland annat kan rena med energi, ge reiki på plats eller på distans.

Mer information!

ART / Master – En kombinerad kurs

3 dagar.

ART (avancerad reikiteknik) / Master är en fördjupning, där du lär dig fler tekniker och tillämpningar av reiki. Du får också lära dig att lära ut reiki själv (Master). Det är en kombinerad kurs på 3 dagar, och eftersom det är en fortsättningskurs kräver den genomgången kurs Steg II minst 6 månader.

Mer information!